Reizen

Al ruim 20 jaar ervaring in Ruslandreizen…

Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden van diverse groepen, delegaties, sportmensen, jongeren en andere gezelschappen. Toen vooral als beëdigd tolk Russisch.

Op maat
De laatste 15 jaar heb ik vele succesvolle cultuur-, bedrijfs- en andere reizen naar Rusland zelf georganiseerd. Deze reizen begeleid ik persoonlijk in de periode mei tot oktober.

De keuze van hotels, programma’s, vervoer, restaurants etc. stem ik in nauw overleg met ieder gezelschap af. Heeft uw club, organisatie, bedrijf, vereniging, stichting of vriendenkring iets te vieren of bent u op iets bijzonders uit, dan is Lika Smirnova de aangewezen persoon om een onvergetelijke reis naar Rusland voor u samen te stellen. Tevens bied ik u de mogelijkheid om u degelijk voor te bereiden door middel van mijn lezingen, voorlichtingen en praktisch tips.

Uw eigen verhaal
Zo’n reis wordt daarom een verhaal waar u in meespeelt, een bijzondere ervaring, een belevenis. U kunt ter plaatse volledig vrij beslissen of u een bepaald programma-onderdeel volgt of niet. Wat u gezien moet hebben, vertel ik u niet. Wel wat u zou kunnen beleven, waar u naar kunt kijken en waarom… De individuele vrijheid van handelen enerzijds en de mogelijkheden en voordelen die een groep van gelijkgestemden kan bieden anderzijds worden door mijn reisdeelnemers zeer gewaardeerd.

ANVR en SGR staan garant
De samenwerking van vele jaren met een gerenommeerde touroperator laat ANVR en SGR voor mijn reizen garant staan. Zij boeken in mijn opdracht de meest geschikte vluchten en hotels. Mede daardoor ontstaat ook een garantie voor een succesvol verloop van de reis en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onvergetelijk
Er zijn al vele Nederlanders niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Engeland, Spanje en Australië u voorgegaan. Ze praten nog steeds enthousiast over die onvergetelijke reis naar Rusland.

Nieuwsgierig? Staat Rusland allang op het verlanglijstje van u en mensen uit uw omgeving? Vragen?
Ik hoor het graag van u.

 

Relikwieën kistje met scènes uit het leven van heilige Valeria, Limoges Frankrijk, 1770,
Staatsmuseum Hermitage St. Petersburg
A. Montferrand, parketvloer, fragment, 1847 – 1851, Petrovsky Zaal, Staatsmuseum Hermitage St. Petersburg
A. Canova, Amor en Psyche, marmer, fragment, 1794 – 1797, Staatsmuseum Hermitage St. Petersburg
Samson en leeuw, brons verguld, kopie, 1949 – 1953, Staatsmuseum Petershof